Sunday, March 29, 2009

saya mintak maaf bumi.

haiiii.....rase funny plak tgk blog semua orang mesti ade tulis pasal earth hour...saya pon nak jugakk~~boley tak..............zzzzzzzz...

sebenarnya saya memang ingat ada earth hour aritu...tapi tak tau mcmane time earth hour tu tbe2 terlupe....saya mintak maaf bumi....

sabtu,28 march,830 malam,saya tengah makan kat kedai..kedai tu pon x tutup lampu!mcmane saya nak ingat...bukan salah saya kan?sekali lagi..saya mintak maaf bumi...

840 malam saya keluar dari kedai..adelah beberapa kedai tutup lampu...tapi saya tak terpikir pon lagi earth hour..biasalah wellington..pukul 6 lebih pon kedai semua dah tutp...saya mintak maaf bumi sebab tak perasan...

sampai rumah..lampu pon terbukak lagi...kat lobby tadi pon tak tutup lampu...saya bukak laptop...on facebook.."SUPPORT EARTH HOUR BY TURNING OFF YOUR LIGHTS!!"...owh!!saya mintak maaf bumiiiiiiii.....saya nak off lampu..tertengok jam...dah 930...xpelah.

4 comments:

  1. terlupe...x pe...ibu dah masuk duit dlm akaun....jimat2 ye....

    ReplyDelete
  2. hehe...ok..thank you..
    love u!

    ReplyDelete
  3. hahah..aku pon lupe~~~~ ngeee~~~

    ReplyDelete
  4. hehe...taun dpn la kan paani...

    ReplyDelete