Wednesday, June 24, 2009

ahli keluarga baru

berasa kecewa kerana tidak dapat pulang.tapi tak apelah.kerja, kumpol duet banyak2..=p
di kesempatan ini, i nak kate "WELCOME!!!!" to my due ahli keluarga baru...


kenalkan..ini nubie..sebut macam ni,'new-bee'..dibeli sewaktu homestay di marae tempoh hari apabila keluar tanpa kebenaran ke new world untuk carik fish n chip kerana kelaparan di mlm hari...dibeli kerana tak ada bnda nak peluk tido malam itu..nampak trus beli.love at the first sight la ni..


ini gitar..tak diberi nama lagi..i'm not that kind of person yang suka nak bagi nama to my stuff..coz kalau dia hilang ke, tersorok ke, die tak akan boley jawab i panggil..i dalam proses nak blaja gitar..insyaAllah...

to gitar and nubie...welcome!!

7 comments:

  1. Pls...not through Australia....most of H1N1 cases in Malaysia were from there...lebih baik baik stay je kat Welli...I luv you akak....x nak akak terdedah to this virus...do take care

    ReplyDelete
  2. kak fatin! imah pun tgh gila nk main gitar sekarang :)

    ReplyDelete
  3. cute teddy. good luck learning to play the guitar. I use to play the guitar when i was in highskol, but not anymore now. huhu

    ReplyDelete