Sunday, June 21, 2009

sape suruh tengok

kalau anda nak tahu, i am not a big fan of korean or chinese movie or drama series.japanese boleh lah layan sikit2...but tonight, after di suggest oleh Fiti untuk menonton a moment to remember, iaitu sebuah korean movie, akhirnya saye akur dan tunduk..lagipon dah lama bersemadi dlm hard disk movie ni...

bak kata fiti, "u imagine je perempuan tu u"...zzzz...memang i imagine betul2...

seronok cerite die...perempuan nye comel.lakinye macho.loving pulak tu.dah kahwin,alahai sweetnye.patut ramai suke tengok cerita korea.sangat membuai jiwa,ok.

perempuan dalam cerita tu kan i, so i sangat sedih berjurai2 air mata keluar.



nilah hasilnya.ni baru 3helai tisu.belum kira pack tisu yang sebelumnya.dah selamat masuk tong sampah.sangat sedih.ye.tak tipu.
cuba imagine korang punya memory seumur hidup terpadam.ni semua sebab alzheimer (how to spell it).alzhemeir jahat...your memories with loved ones..dah lah baru kahwin...dapat husband yang gagah,lagi macho,loving dan sangat protective.wah.dah nak kene delete..i imagine ni,i perempuan tu.dah lah comel, baru 27 tahun,pandai jahit baju (semua ciri yg xde kat i...zzz)..tapi kesimpulannya,i memang tak boleh terima lah cerita ni...memang lah it's realistic and it can really happen in real life.tapi....sangat unfair okay.memang orang cakap,life's unfair...sooo true...tapi seriously,cerita ini sangat sedih.lagi sedih dari 1 litre of tears.but maybe time tu i x imagine aya itu adalah i.so,x ada feel.maybe.
fiti,i will never forgive you for suggesting me this movie.hee...tu pasal i suka lovey dovey movie campur sikit fairy tale...=)


4 comments:

  1. jiwang tul anak ibu ni.......

    ReplyDelete
  2. huhu. best ke citer nih.. nk tgk gakkk T___T

    ReplyDelete
  3. atin,lepas je tgk cter ni hr tu ak g umah yana..
    dia dok risau2 tny aku "irr,awat?putus cinta ka?" haaaaa~
    sumernye sbb nngs xhenti2 tgk citer ni

    ReplyDelete
  4. ape tajuk cerita ni kak fatin?

    ReplyDelete