Sunday, May 30, 2010

lepas ni nak hafal calendar setiap tahun

30/5/2010:dalam bilik,atas katil

Sape pernah frust dgn dri sndri?angkat tangannn…

Tadi..i bertungkus lumus study untuk test esok bernilai 60% dan dlm mase yg same buat assignment bernilai 50% kerana draft perlu dihantar esok juge.take note,esok.ye..tadi, I pk esok sgt bernilai dalam hidup i…

Jadiii..petang I study untuk test 3 jam tanpe henti..tak habis bace lagi,i nekad nak buat draft assignment pule sebab nak anta kat lec esok,1st of june…dari 9 mlm hinge 1145 mlm..dalam hati berkecamuk.esok nak test,tapi x habis revise lagi..i tgk jam.dah hmpir pukul 12.tibe2 terdetik hati nk tgk calendar…

Demmm..rase nak campak2 laptop kat luar bangunan..rupe2nye sekarang bulan 5.bulan may ade 31 hari ye fatin nurhuda…jadinye esok 31hb..maknenye lagi esok kau x pyh anta draft..1st jun hari selase…maknenye jugak patutnye tadi kau hbs kan bace untuk test besok…sekarang dah besok dah pon…macamane??

Sedih.sedih dgn sndri.frust.hampa.merajuk dgn dri sndri.xnk buat pape dah.esok kene bgn pagi baca buku epsy…

Ibu..sorry x dpt nk skype.akak dah sedih dgn dri sndri.nak tido.doakan akak boley jwb test dgn jayenye esok ye.esok ye kite skype.love u..waaaa!!!

3 comments:

  1. Akak....don't stress yourself ok.....sampai hb pun boleh lupa! Anyway gd. luck n take care. Luv u too.... :)

    ReplyDelete
  2. are you from new zealan??oooh love that place.. :)

    ReplyDelete
  3. hehehehe ad plak cm 2...xmau sedih2...

    ReplyDelete